Royal Canin Maine Coon 31 - 10kg

breed_maine_coon_31
Klik hier

Per 2 stuks

 Maine Coon 31
Speciaal voor de Maine Coon tussen 1 en 10 jaar
  

Vergemakkelijkt de opname van voeding en bevorderd het kauwen. Grootte, vorm en textuur van de brokjes zijn aangepast aan het formaat van de kaken van de Maine Coon en aan zijn eetgedrag. Dit vertraagt de voedingsopname en helpt de mondhygiëne te bevorderen.

Draagt bij tot een soepele werking van de gewrichten en gezond kraakbeen dankzij een combinatie van glucosamine, chondroïtine en Omega 3-vetzuren (EPA/DHA).

Draagt bij tot een zachte en glanzende vacht dankzij een exclusief complex van voedingsstoffen bestaande uit bernagieolie,
EPA en DHA, vitaminen.

 

Royal Canin Siamees 38 - 10kg

breed_siamese_38
Klik hier
Per 2 stuks

Siamees 38
Speciaal voor de Siamees tussen 1 en 10 jaar

Stimuleert het kauwen en vertraagt de voedingsopname dankzij de aangepaste ergonomie van de brokjes (grootte, vorm en structuur). Dit bevordert de optimale mondhygiëne en helpt oprispingen te voorkomen.

Helpt vetophoping te voorkomen en ondersteunt de spiermassa dankzij de toevoeging van grote hoeveelheden L-carnitine en eiwitten en een gematigd energiegehalte.

Waarborgt de eetlust van de kieskeurige katten dankzij het unieke recept.

 

Royal Canin Persian 30 - 10kg

breed_persian_30
Klik hier
Per 2 stuks

Persian 30
Speciaal voor de Pers tussen 1 en 10 jaar

Vergemakkelijkt de opname van voeding door de uitgekiende ergonomie van de brokjes die qua grootte, vorm en structuur aangepast zijn aan de kaken van de Pers.

Stimuleert de darmpassage en draagt bij tot het voorkomen van haarballenvorming dankzij een combinatie van onoplosbare vezels (psyllium) die de afvoer van de dagelijks ingeslikte haren helpt te bevorderen.

Draagt bij tot een zachte en glanzende vacht dankzij een exclusief complex van voedingsstoffen bestaande uit bernagieolie, EPA en DHA, vitaminen.

 

Royal Canin Kitten 34 - 10kg

growth_kitten_34
Klik hier
Per 2 stuks

Kitten 34
Kitten in de 2e groeifase.

Het definitieve gebit wordt gevormd. Door de tanden al vanaf deze periode te beschermen, voorkomt men het vroegtijdig ontstaan van mond- en gebitsaandoeningen.

De verteringscapaciteit van het kitten verandert: hij neemt bepaalde voedingsstoffen, zoals zetmeel, steeds beter op uit de voeding.

Het kitten groeit tot de leeftijd van 1 jaar in een steeds langzamer tempo. Zijn skelet wordt geleidelijk sterker en steeds meer spiermassa wordt ontwikkeld. De energiebehoefte neemt langzaam af, maar blijft wel erg hoog.

 

Royal Canin FIT-32 - 10kg

in_&_outdoor_fit_32
Klik hier
Per 2 stuks

FIT 32
Behoud van het ideale gewicht

Helpt de kat zijn ideaal lichaamsgewicht te behouden door een aangepast energiegehalte.

Helpt de natuurlijke weerstand te versterken dankzij een exclusief anti-oxidanten complex (vitamine E (500 mg/kg) en C (200 mg/kg), luteïne, taurine en Manno-Oligo-Sacchariden).

Stimuleert de darmpassage en helpt de vorming van haarballen te voorkomen door een exclusieve combinatie van vezels die de afvoer van de dagelijks ingeslikte haren uit het spijsverteringskanaal bevorderen.

 

Royal Canin Intense Haiball 34 - 10kg

indoor_intense_hairball_34
Klik hier

Per 2 stuks

Draagt bij tot een intensieve afvoer van de ingeslikte haren. Verzorging van een halflange vacht.

Helpt de vorming van haarballen te voorkomen dankzij een uniek complex dat een zeer snelle afvoer van ingeslikte haren
uit het spijsverteringskanaal bevordert. Speciaal voor de ruiperiode.

Helpt de vacht optimaal te voeden door een exclusieve combinatie van geselecteerde voedingsstoffen (vitaminen, essentiële vetzuren, aminozuren en sporenelementen in chelaatvorm).

Draagt bij aan een veilige spijsvertering dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen (FOS, gemicroniseerde bietenpulp, visolie, zeer goed verteerbare eiwitten en rijst).

 

Royal Canin Indoor 27 - 10kg

indoor_indoor_27
Klik hier
Per 2 stuks € 140,00

Indoor 27
Behoud van het ideale lichaamsgewicht

Draagt bij tot de vermindering van geur en volume van de ontlasting, dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen.

Stimuleert de darmpassage en helpt de vorming van haarballen te voorkomen dankzij een combinatie van vezels die de afvoer van de dagelijks ingeslikte haren uit het spijsverteringskanaal bevorderen.

Helpt het verouderingsproces te vertragen en vitaliteit van de kat te behouden door een uniek complex van anti-oxidanten (polyfenolen uit groene thee en druiven en een hoog gehalte aan vitamine E (500 mg/kg) en C (200 mg/kg)).

 

Royal Canin Outdoor 30 - 10kg

in_&_outdoor_outdoor_30
Klik hier
Per 2 stuks

Outdoor 30
Energie en versterking van de natuurlijke weerstand

Biedt een verhoogd energiegehalte aan de actieve kat die veel beweegt en veel naar buiten gaat.

Helpt de natuurlijke weerstand te versterken dankzij een exclusief antioxidanten complex (vitamine E (600 mg/kg) en C (300 mg/kg), luteïne, taurine en Manno-Oligo-Sacchariden).

Draagt bij aan een soepele werking van de gewrichten en gezond kraakbeen dankzij de toevoeging van glucosamine,
chondroïtine en Omega 3-vetzuren (EPA en DHA).

 


SF